Kumotaan HE 124/2017 vp

Emme juuri muuta voi tehdä, joten tehdään edes se, mitä voimme. Käykäähän kannattamassa kansalaisaloitetta työttömyysturvalain muutosten kumoamisesta https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2730

Vaikka ei juuri tällä hetkellä itseä koskettaisikaan, sinäkin voit olla joskus työtön. Hirveästi joulumieltä ei ainakaan tältä suunnalta löydy, mutta hyvää ja rauhallista joulua siitä huolimatta.

tyokkari

 

2 vastausta artikkeliin “Kumotaan HE 124/2017 vp”

 1. Facebookissa julkisessa ryhmässä; Joukkovoima hallituspolitiikkaa vastaan / SATAKUNTA löytyy 20.12.2017 päivättynä julkaistu helposti kopioitava lista Jaa/Poissa – olleista kansanedustajista aktiivimallin äänestyksessä.

  Tässä linkki facebookryhmän keskusteluun;
  https://www.facebook.com/groups/840816975968235/permalink/1520646277985298/

  Hesarissa mainittiinkin jo kansanedustajille lähetetyistä työttömien sähköposteista. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005506104.html
  Käykää siis hakemassa sähköpostilista ja antaa laulaa! 😀

  Saatesanoina kyseisessä ryhmässä facebookin sähköpostilistauksessa on hyvin kirjoitettu seuraavasti;
  ”Näiltä edustajilta voi kysellä avustajanpaikkoja ja oikeastaan ihan mitä duunia vaan. Koskaan ei voi tietää kansanedustajien työvoimatarpeista, joten varmuuden vuoksi kannattaa kysäistä heiltä erilaisia hommia ja tarjota itseään aktiivisesti joka tapauksessa. Kenelle vaan voi tarjoutua ihan avoimilla hakemuksilla. Pitää itse huolen, että lähettää riittävästi hakemuksia joka kuukausi. Samaan edustajaan kannattaa olla usein yhteydessä, koska tilanteet muuttuvat nopeasti. Milloinkaan ei tiedä koska koittaa hetki kun Mikko Alatalo tarvitsee jotakuta valssaajaksi konepajalle tai ihan vaan Vihtoriksi. Lähetä viidelle kerrallaan, ettei roskapostaudu. Ei liitteitä (palomuuri estää).”

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: