Odotuksia

Tänään pitäisi tulla vastaus yhdestä paikasta, jossa kävin viime viikolla haastattelussa. Vaikka kyseessä on osa-aikainen työ, toivoisin että saisin sen. Ehkä siksi juuri sen, että luulisin minulla olevan melko hyvät mahdollisuudet. Silti pelkään tuloksen kuulemista, en halua kuulla taas yhtä kieltävää vastausta.

Minulla oli aamulla jo yksi puhelinhaastattelu, joka meni todella huonosti, varmaan huonommin kuin mikään haastattelu on ikinä mennyt. Pääni oli aivan tyhjä enkä osannut vastata oikein mihinkään. Se sai miettimään, olenko laittanut itseni liian koville. Ehkä olen vain yksinkertaisesti liian väsynyt tähän työnhakemiseen. Työttömän on kuitenkin vähän hankalaa pitää lomaa työnhakemisesta. Ainakin minä koen niin, etten voi antaa yhdenkään työpaikkailmoituksen mennä ohi. Kuitenkin, elämässä pitäisi olla muutakin kuin työ – työttömälläkin.

IMG_20191024_083644_web

Advertisement

4 vastausta artikkeliin “Odotuksia”

 1. Elämässä pitäisi olla muutakin kuin työttömyys, mutta valitettavasti se varjostaa kaikkea.

  Tykkää

  1. Näin minäkin sen koen. Töissä oleva pystyy (ehkä useimmiten) jättämään työnsä työpaikalle, mutta mihinkäs työtön jättäisi työttömyytensä…. Se kolkuttaa koko ajan takaraivossa, ja vaikka olet väsymiseen asti kirjoittanut työhakemuksia, et ole silti tehnyt tarpeeksi.

   Tykkää

 2. Varmaan tyhmä kysymys mutta minkälainen on puhelinhaastattelu? Onko se joku yllärihaastattelu vai sovitaanko se etukäteen vaikka sähköpostilla? En ole koskaan ollut tuollaisessa ja toivottavasti ei tarvitse ollakkaan. En vaan ole hyvä puhumaan puhelimessa muutenkaan.

  Tykkää

  1. Puhelinhaastatteluja voi olla sekä yllärihaastatteluja että sellaisia jotka on etukäteen sovittu esimerkiksi sähköpostilla. Mulla on ollut noita aika paljon, esimerkiksi monet rekryfirmat käyttää niitä ensimmäisellä kierroksella. Mulla ainakin on ollut enemmän niitä yllärisoittoja, ne on pirullisia, koska pitäisi salamannopeasti muista mistä paikasta on kysymys – niistä kymmenistä joihin on viime viikkoina laittanut hakemuksen.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: